Mayıs 2016 - HD Film Deposu
YENİ FİLM - DİZİ

Diriliş Ertuğrul 22. Bölüm



Hak yerini bulur! Kurdoğlu, satın aldığı beyler ve Alpler ile, obada beklenmedik bir anda darbe yapmıştır. Süleyman Şah ve ailesi ile Deli Demir ve kızını yakalar ve hapis ettirir. Kurdoğlu, ileride başına bela olmamaları ve olamamaları için onlar hakkında, meşru yolları deneyerek toyda idam kararı aldırmak ister. Ne var ki toyda beylerin muhalefeti ile karşı karşıya kalır. Kurdoğlu, işi yokuşa sürmemek ve isyan çıkartmamak için sürgün kararını onaylar. Planı, sürgüne gönderirken Alplere ve Turgut’a bütün aileyi ve onlara yakın olan herkesi öldürmektir. Ertuğrul ve Alpleri, sürgün adı altında katledilmeye götürülen Süleyman Şah ve ailesi ile Deli Demir ve kızını bu sürgün isimli katliam girişimini önlemek için harekete geçerler. Bu son derece tehlikeli baskın hepsi için inanması güç olaylarla dolu olacaktır. Ertuğrul ve Alpleri için artık tek hedef vardır; Kurdoğlu’nun hile ve altın ile ele geçirdiği beyliği geri almak ve ailesini kurtarmak. Bu sırada Üstad Petruccio Manzini ve Titus, Kayıların kökünü kurutmak için haçlı ordusu ile birlikte harekete geçerek planlarını hayata geçirmeye başlarlar. Bu sırada, İsodora’nın Ertuğrul ile işbirliği yaptığı gün yüzüne çıkar. Üstad, onu öldürmek için zindana gönderir. Ne var ki, İsodora, Üstad’ı bıçaklayacaktır. Tapınakçılar ve Kayılar arasındaki gerilim adım adım büyük bir savaşın eşiğine doğru ilerlemektedir.

diriliş ertuğrul 22 bölüm hd izle
diriliş ertuğrul 22 bölüm hd izle

X-Men Apocalypse - Dublaj



X-Men'in ana odağı Wolverine'den daha çok filmin alt başlığı olan "Apocalypse". Dünyanın yaratılışından beri tanrı gibi kendisine tapılan Apocalypse, Marvel evreninin ilk ve en güçlü mutantıdır. Lakin yüzlerce yıllık uykusundan uyandırıldıktan sonra karşılaştığı dünyayı beğenmememektedir. Dünya üzerindeki hakimiyetini yeniden sağlamak için de Magneto'nun da içinde bulunduğu bir takım toplamaya başlamıştır.

İnsanlık, gözü dönmüş Apocalypse'e karşı yok edilme tehlikesi ile karşı karşıya iken Profesör X ve Raven liderliğinde bir "iyiler" takımı kuruluyor. Bu takımın üyelerini de çaylak X-Men öğrencileri oluşturmaktadır. Birçoğu daha güçlerini bile kontrol edemiyorken nasıl olacak da Apocalypse karşı savaşacaklar? Filmin gerilimi de burada başlıyor.

x-men apocalypse türkçe dublaj hd izle

Diriliş Ertuğrul 21. Bölüm



Halime ve Ertuğrul’un evliliği için yol açılır. Gökçe’nin olgun tavrıyla, Süleyman Şah Ertuğrul’a vasiyet ettiği Gökçe ile evlenmesi isteğinden vazgeçer. Artık iki aşık için vuslat bitmek üzeredir. Ne var ki, Haçlı ordusu için hazırlık yapan Tapınakçılar, Yiğit’i kaçırırlar. Kaçırma olayının arkasında Kurdoğlu’nun hainliği vardır. Ertuğrul, İsodora’dan, Yiğit’in Kardinal Tomas ile Konstantiniyye’ye gönderileceğini öğrenir. Alp'leriyle yola düşerler. Oysa bu doğru değildir. Doğru olmadığı gibi, Ertuğrul ve Alp'lerini yakalamak için Üstad Petruccio Manzini’nin bir tuzağıdır. Ertuğrul ve Alp'leri tuzağa düşerler. Vuruşarak kaçmayı başarırlar. Ne var ki, atları yoktur. Uzağa gitmeleri mümkün değildir. Ormanda, Üstad’ın Tapınak Şövalyeleri peşlerinde olduğu halde vuruşarak kaçma yoluna gider. Ne var ki, yaralı olan Bamsı daha fazla dayanamaz ve Doğan ile birlikte yakalanır. Ertuğrul da onlar için teslim olmak zorunda kalacaktır. Üstad, Ertuğrul ve Alp'lerini öldürmek yerine işkence edip onlardan İbn Arabi’nin sandığının yerini öğrenmeye karar verir. Ertuğrul ve Alp'leri için yolun sonu karanlıktır.Aynı karanlık obada da vardır. Kurdoğlu, satın aldığı beyler ve Alp'lerle obada kimsenin beklemediği bir anda darbe yapmıştır. Süleyman Şah ve ailesi ile Deli Demir ve kızını hapseder. İleride başına bela olmaması için onlar hakkında idam kararı almak ister. Ne var ki toyda buna izin vermez beyler. Kurdoğlu sürgün kararı aldırır. Planı, yolda kendine yakın olan Alp'lere ve Turgut’a onları katlettirmektir.

diriliş ertuğrul 21. bölüm hd izle
diriliş ertuğrul 21. bölüm hd izle

 
Hd film izle - Full film izle - Hd dizi izle - Full dizi izle
Copyright © 13.10.2015. HD Film Deposu - All Rights Reserved